Таблички металеві на двері домофонів


Виготовлено 1235 сталевих табличок на двері домофонів для різних міст України

Таблички є найпоширенішим продуктом серед інтер'єрної та зовнішньої реклами. Це замовлення передбачало виготовлення табличок на металі, призначених для компанії, що обслуговує домофони. Сталева табличка на двері призначена для інформування жителів про обслуговуючу організацію, її назву, координати. Нова партія табличок у кількості 1235 штук була доукомплектуванням попередньої партії в 20 000 одиниць, виготовлених нами раніше, оскільки замовник планомірно розширює діяльність на території України. Географія поставок передбачала охоплення всіх великих українських міст. Такий обсяг давав змогу виготовити таблички на замовлення великопромисловим методом зі значним зниженням собівартості, що, безсумнівно, позначилося на значному зниженні вартості кінцевого продукту.

Оскільки це вуличні таблички, то склад мав на увазі металеву, сталеву основу у вигляді оцинкованої сталі завтовшки 0,55 мм, що забезпечує надійну міцну основу і прийнятний рівень антивандального захисту. Ця оптимальна товщина сталі дала змогу не тільки знизити споживання металу до 170 кг на партію, за розміру табличок 200 х 150 мм, а й спростити їхній монтаж на об'єкті.

Виготовлення табличок такого типу складається з декількох етапів. Початковий етап передбачає друк принтером MIMAKI із застосуванням сольвентного чорнила чорного кольору. Це дало змогу забезпечити оперативний друк для табличок на якісних європейських плівках TM "Orafol" і TM "AVERY" з максимальною роздільною здатністю 720 dpi, у доволі стислі строки за обсягу - понад 38 кв. м.

Прості таблички металеві мають свої нюанси виготовлення. Другий етап передбачає нанесення плівки на сталеву поверхню. Перед тим як наносити на лист основне покриття, що являє собою плівку з надрукованою інформацією, листи в обов'язковому порядку відмиваються. Після процесу сушіння поверхня сталевого листа повністю обробляється спеціальним антисилікон-знежирювачем, виробництва литовської компанії SAVINGE, що дає змогу значно поліпшити якість обклеювання. Така технологія дозволяє нам надати клієнту реальну гарантію на якість обклеювання мінімум на 1 рік.

Крім якості самого обклеювання, інформаційні таблички мають на увазі і збереження естетики нанесеної інформації максимально тривалий період. Тому під час виготовлення металевих табличок із застосуванням клейких плівок необхідно застосовувати повну ламінацію на професійному ламінувальному плотері. Це дає змогу поліпшити експлуатаційні характеристики і термін служби виробу. Завдяки такому підходу клієнт може легко змити будь-який бруд на табличці, не пошкоджуючи поверхню плівки і зберегти цілісність малюнка. Що є дуже важливим при розташуванні таблички з металу у вуличних умовах, які далекі від ідеальних.

Третій етап виготовлення фасадної таблички з металу передбачає рубку таблички відповідно до заданих розмірів. Цей важливий процес здійснюється за допомогою механічних гільйотинних ножиць НЛ3428, які дають змогу розрізати листи сталі розміром до 2,5 метрів і товщиною до 20 мм. Даний тип промислових гільйотин забезпечує швидке і якісне рубання різних сталей в промислових масштабах, в задані строки.

Унікальна технологія виготовлення табличок з металу дає нам змогу мінімізувати відходи і різні втрати під час промислового виробництва табличок великими партіями. Тому таблички металеві сортуються в партії і упаковуються із застосуванням щільної целюлозної підкладки, що залишилася після використання плівки вже наклеєної на метал. Таке компонування дає змогу зберегти прийнятну вагу для партії металевого виробу, що не перевищує 15-18 кг, і забезпечена широкою і зручною ручкою для перенесення. Партія з 30-40 компактних пачок упаковується, за бажанням замовника, в дерев'яні ящики або піддони, які витримують вагу до 700 кг. У попередньому випадку для пакування, під час виготовлення табличок на металі, застосовували соснові ящики власного виробництва, які складаються з дошки 20 мм і бруса 100 х 100 мм. Це дає змогу швидко завантажити або відвантажити партію з таких інформаційних табличок будь-яким механічним навантажувачем або краном. Усе це дало нам змогу не тільки знизити вартість виготовлення, а й організувати виробництво максимально екологічно чистим і конкурентним.

Маючи великий досвід у виготовлення металевих табличок на будинок або офіс, а також адресних табличок будь-якої кількості та конфігурації, ми готові виконати Ваше замовлення в стислі терміни за дуже конкурентних цін і обсягів, що перевищують десятки тисяч штук. Детальніше про виготовлення попередньої великої партії на відео:

Понад 1400 виконаних проектів

За всю історію існування компанії, з 2001 року, нами виконано вже понад 1400 рекламних та будівельних проектів різного ступеня складності, що свідчить про великий накопичений досвід у даній сфері надання послуг та певний рівень внутрішнього професіоналізму співробітників компанії.

Відгуки про нас


Наша мета – забезпечити найкращий рівень обслуговування для наших клієнтів. Відгуки наших клієнтів є основною мотивацією для нашої успішної роботи. Ви можете прочитати деякі з них на нашому веб-сайті.

Наші клієнти


Будь-який клієнт може стати нашим партнером. Ми хочемо, щоб ви заробляли більше! Замовляйте товари та послуги у нас, це принесе Вам удачу та процвітання Вашому бізнесу! Наші клієнти:

Зв'язатися з нами


Ви можете зв'язатися з нами будь-яким зручним для вас способом. Ми доступні 24 години на добу, 7 днів на тиждень, у месенджерах або на електронній пошті. Пріоритетність надається заявкам, що надійшли письмово на нашу електронну адресу: neonsvit@ukr.net або neonsvitzp@gmail.com. Для Вашої зручності можна надсилати файли для прорахунку, ставити питання, що Вас цікавлять, прямо в месенджери Viber, Telegram, за номером: +380676134117. Ви також можете використовувати швидку контактну форму, розташовану на цій сторінці, щоб поставити запитання щодо наших послуг і проєктів, над якими ми працюємо. Ми будемо раді відповісти на ваші запитання або запропонувати будь-яку допомогу.