Меню борд для кафе


Виготовлена і встановлена меню дошка для кафе. Неоновий напис з гнучкого неону в якості підсвічування меню борду

Меню борд або меню дошка - настінна або підвісна конструкція з підсвічуванням або без, що дає змогу здійснювати оперативну зміну найменувань товарних позицій і вартості наявних товарів або послуг, що надаються.
В даному випадку ми виготовили меню борд з простих і доступних матеріалів. Як основу ми застосували OSB плиту товщиною 10 мм і пофарбували її універсальною гумовою фарбою чорного кольору. Фарба на водній основі, не має запаху. При висиханні протягом двох годин утворює матову прогумовану тонку плівку. Основа пофарбована з обох боків.
Яскрава інтер'єрна вивіска як обрамлення пофарбованої основи має алюмінієвий анодований профіль перетином 20х20х2 мм. Кути ламелей зарізані під кутом 45 градусів. Профіль прикручений до основи меню борда саморізами з потайною головкою.
В якості підсвічування застосовано гнучкий неон 12 вольт. Розмір неону в розрізі 5х12 мм. Колір жовтий і червоний. На кінцях неонових деталей встановлено заглушки відповідного кольору. З'єднання неонових сегментів виконано послідовно за допомогою акустичного кабелю перетином 0,25 мм.кв. З тильного боку меню борда встановлено перфорований блок живлення 12в. Кабель прикручений до основи дошки і пофарбований у чорний колір.
В якості цифр і букв використано молочний акрил товщиною 3 мм, порізаний на лазерному ЧПУ верстаті. Букви встановлені в направляючі, що являють собою торцевий алюмінієвий профіль за номером 473/4. Ширина пазу профілю 4 х 7,5 мм. Букви рухаються, вставляються і виймаються без зусиль. Водночас під кожною літерою і цифрою є платформа, що не дає змоги цифрам і буквам відхилятися від вертикального рівня.
Для розподілу навантаження по площині до стелі кафе прикручений загальний алюмінієвий профіль перетином 15х15х1,5 мм. Монтаж виконано на коротколанкові ланцюжки через профіль - до стелі кафе - у шести місцях, що гарантує надійність кріплення. Детальніше у відео:

Понад 1400 виконаних проектів

За всю історію існування компанії, з 2001 року, нами виконано вже понад 1400 рекламних та будівельних проектів різного ступеня складності, що свідчить про великий накопичений досвід у даній сфері надання послуг та певний рівень внутрішнього професіоналізму співробітників компанії.

Відгуки про нас


Наша мета – забезпечити найкращий рівень обслуговування для наших клієнтів. Відгуки наших клієнтів є основною мотивацією для нашої успішної роботи. Ви можете прочитати деякі з них на нашому веб-сайті.

Наші клієнти


Будь-який клієнт може стати нашим партнером. Ми хочемо, щоб ви заробляли більше! Замовляйте товари та послуги у нас, це принесе Вам удачу та процвітання Вашому бізнесу! Наші клієнти:

Зв'язатися з нами


Ви можете зв'язатися з нами будь-яким зручним для вас способом. Ми доступні 24 години на добу, 7 днів на тиждень, у месенджерах або на електронній пошті. Пріоритетність надається заявкам, що надійшли письмово на нашу електронну адресу: neonsvit@ukr.net або neonsvitzp@gmail.com. Для Вашої зручності можна надсилати файли для прорахунку, ставити питання, що Вас цікавлять, прямо в месенджери Viber, Telegram, за номером: +380676134117. Ви також можете використовувати швидку контактну форму, розташовану на цій сторінці, щоб поставити запитання щодо наших послуг і проєктів, над якими ми працюємо. Ми будемо раді відповісти на ваші запитання або запропонувати будь-яку допомогу.